Bild på tatueringen!

Hej! Har nyligen kommit hem från staden, varit med en vän en stund! Planerat helgen som kommer! Blir PDOL för hela slanten! Ser framemot det! Bästa festivalen jag har varit på! Hoppas bara den blir lika bra i år! :)

Tänkte också visa min nya tatuering! Dock så är den svullen och inte klar ännu! Ska fylla i den! :) är jätte nöjd! Den betyder så mycket för mig! Har ett sånt fint budskap!



Ny gaddad! 26/7 - 2011



Då var den gjord! Min älskade tatuering sitter äntligen på plats! Är så sjukt nöjd! (bild kommer senare, när jag får ta bort plasten) Gjorde inte speciellt ont, snarare skönt men på visa ställen brände det till lite! Men gick mycket mycket bättre än förväntat! :)

¡Hola, ciao, bonjour, привет, merhaba!

Tjabba tjena hallå! Mycket fin rubrik, hej på spanska, italienska, franska, ryska och turkiska! Haha har inte alla hästar hemma.. Har kämpat med designen hela dagen! Till slut gav jag upp eftersom jag hade fuckat upp hela sidan, så bad om hjälp istället! Kommer aldrig mera göra om detta misstag igen! Tack Klara för du fixade bloggen!
Har inte bloggat på evigheter! Jag får skylla på min lathet... Men ska försöka bli bättre! Får se hur det blir med den saken! Tror nog jag aldrig kommer blogga så mycket som jag gjorde förut, 10 inlägg på en dag! Haha!


RSS 2.0